Sunday, 15 January 2012

Update:Crochet HP Case

Salam semua,

Kali ini hendak kongsi hasil kait kami untuk palanggan kenalan dari internet.Design dan warna adalah pilihan dia.Terima kasih banyak-banyak.Mari kita lihat hasilnya.





Terima kasih.
Yang berminat boleh email kepada aisycraft11@gmail.com
KOD:HP0003

7 comments:

hana said...

Salam,
Saya dah terima hp cover dan bunga ni..
cantik sangat..saya ada review kat blog saya, jom check kat sini:

http://kinkiutside.blogspot.com/2012/01/my-handphone-cover.html

dan thanks utk brooch tu..cantik sangat..hehe~

Nurulaisycraft said...

Salam.terima kasih banyak2 hana.-)))

Nurazimah said...

comel..sangat menarik..

Nurulaisycraft said...

terima kasih imah.-)))

Nurulaisycraft said...

suka-suka hati kan panggil imah.saya ada seorang adik nama dia Nor Azimah juga saya panggil dia imah juga.hehehe.

lia said...

cantik2 warna yg dipilih...nampak sweet sgt!!

Nurulaisycraft said...

terima ksh lia.itu pilihan customer sweet kan.-)))

Post a Comment